Skip to content Skip to footer

Кои сме ние

Тази Църква беше основана, за да даде отговор на големия брой хора, които като последица от дейностите на Фондация РЕМАР са отдали живота си на Христос.

Винаги сме считали, че цялостната зрелост на хората се постига само ако цялото същество, душа и дух са в състояние на хармонично равновесие, което не се постига ако se занемарява някой от аспектите на личността. Следователно, грижата за духовните аспекти в живота на хората е била и е от първостепенно значение за цялостното развитие на всяко човешко същество.

Църквата Тялото на Христос е вписана в Регистъра на Религиозните организации при Министерство на Правосъдието, под номер 017937 и е член на Федерацията на Евангелистките религиозни организации в Испания, където е призната като Деноминационно семейство.

Простира се в 40 испански провинции, където има разкрити 68 конгрегации и освен това, мисионерското й дело обхващав повече от 70 страни на петте континента, където се събираме главно, за да се молим и да изучаваме заедноБожието Слово. Също така почитаме Бога и поощряваме приобщаването и братството между хората, които се събираме, както и един друг дълъг списък с дейности, при които участието на всички е много важно.